onsdag 9. januar 2013

Fra mannen

Aller siste julegaven som ble åpnet på julaften,var gaven til meg fra mannen...
Jeg ble så glad når jeg så hva det var at jeg skrek!;)
Alle stod rundt og smilte og lo,mens jeg hadde tårer i øynene og hvinte som en liten jente,jeg ble såå glad!


Den stod først på kjøkkenet,så kom den inn i stuen,men er nå tilbake på kjøkkenet...
Passer jo alle steder,og kommer nok ikke til å stå i ro så lenge om gangen;)
Kjøkkenøyen er en liten "to do" sak for mannen sin del...den må stilles inn som dere kanskje ser...Lett for at slike ting blir litt glemt ;)


Det ble fryktelig tomt etter at julen ble tatt vekk,litt sånn at jeg lurte på hva jeg hadde der før..for det var vell ikke så tomt?
Måtte sjekke både blogg og instagram!!
Føles ikke så tomt nå lenger,rart hva man venner seg til.

Her hjemme holder vi på med gangen...Første steg var å finne en stumtjener vi likte,det var ikke spesielt vanskelig,hadde sett oss ut en,og den var enda finere i virkeligheten så den ble med hjem på lørdag!
Ikea var utsolgt for det vi skulle ha,så typisk  når man endelig bestemmer seg altså ;)!
Bilder kommer etterhvert!

Ha en fin dag så lenge!

Tonje

3 kommentarer:

 1. Så lekker lampe! Den var kjempefin.

  Typisk at det er utsolgt når man har bestemt seg ja.. Har endelig bestemt meg for å kjøpe en stålampe på Ikea etter å ha tenkt i mange måneder. Så den er sikkert utsolgt :P
  Gleder meg til å se bilder :)

  Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 2. Åååå så heldig du er! :-) Skjønner godt du ble glad! :-) Og den passer jo så fint i ditt lekre hjem!

  Jeg kjøpte med denne gjennomsiktige Kartell-lampen for tre måneder siden. Det stod mellom den eller den sølvfargete. Og nå angrer jeg på at jeg ikke valgte den andre i forhold til der den skal stå. :-)Så jeg tenkte å selge den og kjøpe den andre i stedet.

  Men igår så flyttet jeg den i spisestuekroken og der passet den sååå fint.Så da må jeg nok kjøpe meg en ny sølvfarget en. :-) Eller egentlig to, da det passer fint der de er tiltenkt. Uff pengene flyr avgårde da ja.

  Jeg har sjekket og det er bare 400-500 kr som skiller de uorginale fra en ekte kartell og da går jeg selvfølgelig for de ekte. :-)

  Den i spisestuen kommer på fredagens innlegg! :-)

  En flott onsdag til deg!
  Klem fra Hilde.

  SvarSlett
 3. Åååå, så fin lampe!!! Heldig du da! Jeg har en julegave til gode jeg. Mannen min har ligget på sykehuset i over en måned nå og det eneste han snakker om, er at han ikke fikk kjøpt julegave til meg. Jeg har noe i vente da, så kanskje jeg skal ønske meg en slik lampe jeg også? Nydelig er den da. Har du fått innvilget det fatet fra RM da? HAr det på kjkkenet jeg og det er så fint. Anbefales ja. Nyt lampa og lykke til med fatet fra RM om det kommer i hus! ;) Stor klem Anne

  SvarSlett